NINGBO AUMAX PLASTIC MACHINERY CO., LTD. este o întreprindere de înaltă tehnologie situată în Ningbo, China. Avem mai mult de 20 de ani de experiență specializată în cercetare și dezvoltare și fabricarea mașinilor de reciclare a plasticului și a echipamentelor auxiliare pentru mașina de turnare prin injecție a plasticului. Respectați conceptul de afaceri „luarea clientului ca centru, dezvoltarea împreună cu clientul”, vom oferi întotdeauna produse excelente și cele mai bune servicii pentru agenții și clienți din întreaga lume.

Prin mai mult de 20 de ani de dezvoltare, Aumax dispune de o gamă completă de echipamente auxiliare care se aplică pe scară largă în industria prelucrării, turnării plasticului și reciclării materialelor plastice. Produsele noastre includ Concasoare de plastic, Granulatoare, Tocătoare de plastic, Răcitor de apă industrial, Uscător cu buncăr, Încărcător automat cu vid, Mașină de amestecat plastic, Regulator de temperatură a matriței, Dozator volumetric, Blendere gravimetrice, Dezumidificator cu fagure etc.

Beneficiați de strategia globală Aumax și de eforturile de explorare a piețelor internaționale, mașina de plastic și echipamentele auxiliare produse de Aumax sunt foarte populare printre reprezentanții și clienții din întreaga lume.

Cu excepția pieței interne din China, mașinile noastre au fost vândute pe piața din Europa, America de Sud și de Nord, Africa și țările din Orientul Mijlociu, cum ar fi Italia, Anglia, Spania, Germania, Polonia, Rusia, SUA, Canada, Brazilia, Argentina, Mexic, Columbia, Arabia Saudită, Turcia, Africa de Sud, Egipt, Algeria etc.

Odată cu dezvoltarea rapidă a științei și tehnologiei energetice, materialele plastice (cu performanțele sale superioare) vor fi întotdeauna utilizate în fiecare gamă de vieți și industrii. În acest caz, Aumax va face explorarea și inovarea în mod constant în ceea ce privește tehnologia avansată și soluțiile proeminente pentru industria globală a materialelor plastice.